Despre noi

Retușescu.ro este specializat în modificarea îmbrăcămintei, și al orcărui articol textil (lenjerii, perdele, draperii, huse, etc.) și este primul atelier de retușuri online din Romania prin intermediul căruia utilizatorii pot să comande ridicarea și livrarea hainelor de la adresa indicată de client (domiciul, birou, mall-uri, centre comerciale, centre de lucru, piete, etc…) și face mai simplu și mai rapid procesul prin care trece un client care solicită servicii de croitorie-retuș !

Din Ianuarie 2024, am implementat si serviciul de Spalatorie&Curatatorie prin care clientii pot folosi serviciul de ridicare/livrare, sau isi pot aduce articolele textile pentru a fi spalate, curatate si calcate in centrele noastre.

Prețurile nu diferă față de cele pe care le găsiți în orice centru de croitorie-retuș. Ce diferă este calitatea, confortul, punctualitatea și profesionalismul cu care ne tratăm clienții.

Peste 95% din clienții noștri au revenit la noi deoarece au fost mulțumiți de serviciile de bună calitate prestate în centrele de croitorie RETUȘESCU în care toți angajații  au diplomă de calificare având și o vastă experientă in acest domeniu, cât și pentru ca ne-am respectat termenele de lucru, sau datorită prețurilor corecte!

Toți lucrătorii Retușescu.ro au calificare la școala profesională UCECOM (Uniunea Națională a Cooperativei Meșteșugărești). Suntem mândri de profesionalismul nostru, expertiza și atenția la detalii. Suntem dedicați clienților noștri iar serviciile pe care le oferim cuprind o gamă largă de lucru.

Din cauza numărului mare de comenzi care sunt pe partea de croitorie-retuș am ales să nu lucrăm momentan produse cap-coadă (croitorie la comandă, rochii, compleuri, costume etc.)

La Retuseșcu.ro suntem dedicați serviciului și suntem pregătiți să ascultăm ceea ce aveți nevoie și să ne folosim abilitățile și cunoștințele pentru a vă ajuta să le realizați!

Te-am convins?

Ce spun clienții noștri despre noi