Termeni și condiții

PREZENTARE GENERALĂ

Acest site web este operat de Retușescu. De-a lungul site-ului, termenii „noi” se referă la Retușescu. Acest site web, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de pe acest site utilizatorului, este condiționat de acceptarea tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și notificărilor enunțate aici.

Vizitând site-ul nostru și / sau achiziționând ceva de la noi, vă angajați în „Serviciul” nostru și sunteți de acord să fiți obligați de următorii termeni și condiții, inclusiv acei termeni și condiții și politici suplimentare menționate aici și / sau disponibile prin hyperlink. Acești Termeni și condiții se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv (fără a se limita) la utilizatorii care sunt clienți, comercianți și / sau colaboratori de conținut.

SERVICII DE CROITORIE – RETUȘ

 1. Din motive de igienă, ne rezervam dreptul de a nu accepta articole de îmbrăcăminte care sunt murdare, prezintă miros neplăcut, si ne împiedică buna desfășurare a retușului.
 2. Retușarea produselor se efectuează atent, de personal atestat profesional și în conformitate cu textura și țesătura materialului (piele, in, catifea, mătase, bumbac etc.)
 3. Nu putem garanta calitatea produselor finite dacă decideți să nu vă bazați pe sfaturile noastre profesionale în ce privește GHIDUL DE MASURARE și utilizați măsurători alternative.
 4. Produsele care au fost lucrate si nu sunt pe placul dvs. pot fi returnate pentru refacere fără taxe suplimentare în termen de 7 zile calendaristice, cu dovada plații (bon fiscal) și doar dacă măsurile au fost luate de un angajat RETUȘESCU sau nu a necesitat măsuri, ex: fermoare, capse, buzunare, căptușeli etc.
 5. Se pot suporta costuri suplimentare pentru munca suplimentară daca se constata ca masurile nu au fost puse corect de catre client si produsul este prea: (stramt, larg, scurt,lung etc) de aceea daca nu sunteti sigur ca ati pus masurile cum trebuie conform GHIDULUI DE MASURARE va rugam sa apelati la unul din angajatii nostri in acest sens.
 6. Nu oferim rambursare pentru comenzile anulate înainte de finalizare.
 7. Plățile sunt nerambursabile. Soldul integral trebuie achitat in momentul ridicari produselor de catre unul din soferii nostri prin plata card sau cash.
 8. Pentru ca orice reclamație, reprelucrare, rambursare, reducere, cerută de dvs. sau de reprezentantul (reprezentanții) dvs. să poată fi luată în considerare, trebuie să ne anunțați în termen de 7 zile calendaristice din ziua în care îmbrăcămintea a fost livrată la adresa nominalizată. Cu astfel de reclamații, refacerea, rambursarea, reducerea, compensarea, factura completă și îmbrăcămintea trebuie prezentate fizic personalului nostru pentru inspecție înainte ca orice aranjament să poată fi luat în considerare. Va trebui sa va prezentati intr-un centru Retusescu pentru a putea reface comanda dvs.
 9. Clientul are obligația de a-și primi îmbrăcămintea livrata in intervalul orar stabilit de acesta. Daca termenul stabilit pentru livrarea produselor nu este respectat si nu gasim pe nimeni la adresa de livrare, clientul va ridica personal produsele de la unul din centrele noastre de croitorie.
 10. Clientul are obligatie sa pastreze bonul de comanda pana la livrarea produselor pe care le are la retușat.
 11. Termenul de livrare poate fi mai mare de 48h daca o comanda depaseste suma de 200 lei, insa termenul de executie ii va fi comunicat clientului de catre echipa de suport .
 12. Sumele de plata din „lista de preturi” nu sunt fixe. Acestea reprezinta preturile minime de la care incep operatiile respective si pot suferi modificari ce tin de mai multe aspecte ( material greu de  lucrat, dificultatea operatiei de retus, produse lucrate gresit in alte croitorii. e.t.c.)
 13. Comanda minima de lucru este de 100 de lei pentru o distanta mai mare de 5 km fata de centrul principal Retusescu din Bd-ul Basarabiei 55